Det där med tiden

Och så blev klockan fyra på morgonen. HUR?! Jag har jättemycket kvar att göra som jag planerade att hinna idag. Men, som vanligt så händer det en massa andra saker under dagen som gör att vissa saker tar längre tid. Menmen!

Jag måste sova nu iallafall, ska ju faktiskt upp hyfsat tidigt imorgon. Ska ha ett möte vid lunch ungefär och innan dess tänkte jag hinna med det jag inte hann idag. Kanske borde försöka sova så länge som möjligt iofs. Äsch! Vi får se! Blir antagligen det första alternativet.

Nu: läggdags! Sov gott :)

S

20130307-041028.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>