Bra fredag

Åkte iväg och hämtade Malin för att sen åka och handla i Hässleholm, innan dess körde vi inom Finja för att handla lite i Maries Hobbycorner till tårtorna. Malin ska ha kalas imorgon och jag ska göra tårtor :) Ska prova lite nya grejer, spännande! Berättar mer om det imorgon :)

När jag kom hem igen gjorde jag tårtorna som ska stå i kylen ett tag (själva locket & dekoreringen gör jag imorgon), klockan 19 var det middag med tjejerna hemma hos Lin. Vi åt mat & umgicks, och kollade på Gladiatorerna såklart (väldigt viktigt tydligen enligt Lin, haha).

Sen körde jag hem och vände, tillbaka till Klippan för att vara fylletaxi. Till Röstånga, vem fan bor där liksom? 😉

Nu är jag hemma igen, ska förbereda lite till tårtorna och sen gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra fredag!

S.

20130323-022653.jpg

20130323-022739.jpg

20130323-022748.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>