What a day

Vilken härlig dag jag haft!

Gick upp vid tolv, körde och hämtade upp Frida och sen körde vi till Helsingborg för att testa gymmet på Elineberg. När man tränar hos Fitness24Seven så har man tillgång till alla deras anläggningar i hela Norden, skitbra! Så idag provade vi ett av gymmen i Hbg, såg lite annorlunda ut och kändes fräscht. Great success!

På gymmet körde vi squats med stång, när vi var uppe i 53kg kom vi på att det vi lyfte vägde mer än Frida, haha! High five! Bra pass idag, som vanligt 😉

När vi gymmat klart tänkte vi att vi ville äta våfflor eftersom att det var våffeldagen idag! Vi gick runt i halva hbg och letade efter ett café som serverade våfflor, INGEN verkade ens veta att det var våffeldagen, sjukt dåligt faktiskt! Vi tröttnade på att leta och köpte en kaffe och satte oss på kajkanten Norra Hamnen, med fötterna dinglandes ner mot vattnet och solen värmandes på oss. Vårkänslor!!

Vi tog en pw längs stranden innan vi körde hemåt. Handlade lite och körde inom pappa för att gosa med fölen och sen körde vi hem och gjorde våra egna våfflor! Som blev monstergoda. MUMS!

Tack Frida för en supermysig dag!

Hoppas ni alla haft en underbar dag i solen!

S.

20130326-031329.jpg

20130326-031350.jpg

20130326-031341.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>