2017 so far

Godafton mina kära läsare. 

Tänkte berätta om hur detta året varit hittills!

Första helgen åkte jag och min kille och hälsade på hans syster i Jönköping, eftersom att vi inte setts varken jul eller nyår så delades det ut julklappar och alla verkade glada och nöjda :) Även jag, tusen tack för den fina julklappen!

På söndagen var jag på PartyLite-visning hemma hos Sara (& bror Johan) vilket var trevligt och gott, Sara hade bakat supergoda bullar & muffins!

Sen började en mindre rolig historia. Jag kände ett ganska tungt tryck över bröstet, hade svårt att andas och allt bara snurrade. Sjukanmälde mig på måndagen och sen höll det i sig, på torsdagen kände jag mig lite piggare och kände att jag hade ork nog att åka till Ica :) Det visade sig vara en superdålig idé. Mitt inne på Ica trodde jag att jag skulle svimma, det blev helt svart framför ögonen, trycket över bröstet kom som en smäll tillsammans med yrsel och illamående men jag stannade upp och försökte andas mig igenom det och till slut lyckades jag slutföra min lilla shoppingrunda. Jag åkte även till apoteket för att köpa ett gravtest, man vet ju aldrig liksom. Men, som tur var så var jag väldigt ogravid! 😀 När jag kom hem var jag helt slut :(

Fredagen gick åt till att återhämta mig, kroppen var helt slut! På lördagen skulle Ingemar (mammas man) ha födelsedagskalas, jag gick dit med förhoppningen att det skulle gå bra men att jag antagligen inte skulle orka stanna så länge. Vi var där klockan 18 och klockan 21 var jag helt färdig. Mådde så dåligt att jag trodde att jag skulle börja gråta, då gick vi hem.

I tisdags åkte jag och träffade en doktor som tog en massa prover och EKG, svaren får jag nästa vecka.
Visst har läkaren sina aningar om vad det kan vara men med hjälp av proverna kan de utesluta andra grejer. Såååå, vi får väl se vad de säger.

Kul inlägg va? ;D 

S.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “2017 so far

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>