Yo, I’m back

Heeeeeej alla coolingar! 

Ja vart tusan har jag hållit hus kan man ju fråga sig!
Inte här tydligen.
Men nu behöver ni inte deppa över det längre för nu är jag här 😀

18009994_10155345346705921_454590788973811921_n

Hur går det då för mig nuförtiden? 
Ganska bra minsann! Jag har ju varit hemma helt sjukskriven med utmattningssyndrom från mitten på januari till första april, sist vi hördes hade jag väl precis gått hem om man jag minns rätt.
Det har varit en tuff resa men jag har kämpat och gjort allt som stått i min makt för att bli frisk och det har lönat sig!
Den första april började jag jobba 25% och gjorde det i två veckor sen gick jag upp på 50% (allt i samråd med läkare såklart) och har gått på 50% tillochmed i torsdags.
Helgen spenderade jag i Budapest tillsammans med min kille, min bror och hans fru Sara och igår jobbade jag mitt första pass på 100% och vet ni vad? Det känns bra! 😀 Fattar ni hur glad jag är?

”Jaha är du redan tillbaka på jobbet? Då kan det ju inte varit så farligt!” har jag hört ett x antal gånger. Alltså släng ner er själva i källaren va. ”Fan vad kul för dig, skönt att du mår bättre” hade kanske varit mer lämpligt att säga. Och vadå inte så farligt? Jag vet att det finns de som gått hemma i flera år med detta och de verkar vara den rätta referensen till när det är allvarligt, jag var ju bara hemma i några månader så då var det inte så farligt. Suck. Förstår ni hur jag har kämpat?
Från att ha 400% laddat batteri till 1% laddat, det har varit allt annat än lätt. 
Jag tror stenhårt att min inställning har hjälpt mig mycket, jag menar inte att det ”bara är att rycka upp sig” i en sånhär situation – absolut inte. Men jag tror absolut att det har hjälpt mig att jag är en (normalt sett) glad och positiv person som också är stark och envis och om jag får säga det själv även klok. Jag tar lärdom av detta och hoppas att jag kommer ihåg allt jag lärt mig under denhär tiden.

Världens största tack till er som stått ut, stöttat och fyllt på energin <3 

Jag har tagit till mig av alla tips och råd läkaren gett mig och verkligen gjort vad jag kunnat för maximal återhämtning och jag har verkligen fått det bekräftat nu att jag gjort rätt. Jag har lyssnat på kroppen, inte bara en gång i månaden utan en gång i minuten, jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv och min kropp. Vad/vem som är värd energi, hur mycket olika saker kostar mig i energi och vad som ger mer än det tar. Jag har lärt mig att säga nej, att sätta gränser, jag har lärt mig att prioritera på ett helt nytt sätt.
Att ha Smilla & SofiaFia hemma och ett stall att åka till har hjälpt mig mycket. Djur har en magisk effekt på mig, hästar är faktiskt helande tillochmed enligt forskning så jag är otroligt tacksam över att ha så mycket djur runtomkring mig.

Nu håller jag tummarna att detta håller i sig! :) 

Hur var Budapest då? 
Fantastiskt, jag tänker sammanfatta det med denhär bilden.

18268099_10155376017125921_232459838690536600_n

 

Uppdatering om allt annat får ni ett annat inlägg, känner att detta är tillräckligt långt nu 😉

So long,

S. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>