Min instagram på sistone

Ni som följer mig på instagram har ju redan koll men ni andra (vilka är ni ens? sluta var anonym stalker och följ mig istället @kebabost om ni inte har koll) vet kanske inte allt och jag tycker att det är ett smidigt sätt att köra en liten snabbupdate om vad som hänt på sistone :)

Vi börjar bakifrån,

18519971_10155418505465921_7602924644516811031_n

Filmsnutt från valborg som vi firade i Stenestad hos Hyppe & Anton, stor brasa och massa kul lekar! // Hugo red in pappas tjur som är jättesnäll och kelig! Så Hugo satte sig på honom i hagen och det gick hur bra som helst! Oskar, som tjuren heter, tyckte bara det var mysigt :) //  /Olivia TH longeras, på bilden första gången i trav med sadel, tredje gången totalt. Hon fattar snabbt! // text // Gymbild! Tränar när lusten faller på och det är oftare och oftare nu så det känns GÖTT! // selfiedags // text , sjukt bra. // Olivia TH <3 // Måndagsvin i solnedgången, för att livet är fint och värt att njutas av. // Världens finaste tröttkorv. Ni har väl inte missat Smillas egen hashtag på instagram? #smilladadog // Olivia TH tränar på att stå stilla, med stor framgång! // Olivia TH med träns för första gången 😉

18486305_10155418505460921_2091276824326302653_n

Olivia TH, finisen // Julia fyllde 11år och det uppmärksammade jag med denna gulliga bilden där hon var ca 4-5 år :) // På myspromenad med Nirvana TH // En bild med texten ”Det är fint att vi har samma intresse tycker jag”, en hel dag gick vi runt i Budapest och drack öl på alla uteserveringar vi tyckte såg trevliga ut :) // Pool with a view från takvåningen på hotellet vi bodde på i Budapest. // Utsikten från balkongen på rummet // Olivia TH & Nirvana TH // Pappas hud Zilvia och Smilla som båda älskar att bada, här vid pappas damm hemma på gården // Söta Olivia TH // Glasögonselfie // Mer livsnjutarvin // Valborgspuss! Nej, vi är inte gulligare än så haha.

18519897_10155418505470921_7788342637294264068_n

 

Kvalitetstid på kvällen efter jobbet: en bra tidning och ett glas whisky // Poolbild från Budapest // Pussfilm med Smilla. Jag pussar henne sen räcker hon ut tungan! Haha // Kvällspromenad med Olivia TH // Svettig och röd gymselfie med texten ”är du fortfarande snygg när du tränat klart har du inte tränat ordentligt.” Ett bra motto tycker jag. // Mysig söndagsfrukost med Isabelle som sov hos mig förra helgen, André var inte hemma så vi passade på att ha systertid :) // En skitsnygg selfie // Var på 56års kalas! Johan fyllde 29, Sara 26 och lilla Sally 1 :) // Vår magiska värld, här påväg hem efter att ha kollat på fotboll // En supertidig promenad i skogen med Smilla, vi skulle åka till Gekås Ullared så jag gick bort och lämnade henne hos mamma // Jag bakade bröd! Jo, det är sant! Och det blev SVINGOTT! Ett bröd fyllt med pesto, mozzarella och soltorkad tomat // Ännu en poolbild från Budapest. Det var ju supervackert.

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>