Sö(m)ndag!

Vad menar jag med den fiffiga rubriken då? 
Det är inte klurigare än att det var en sömnig söndag. Jobbade natt så gick ju förvisso och la mig klockan halv sju på morgonen men jag sov sjukt länge! Okej nu jämför jag med hur länge jag brukade sova efter en jobbad natt innan men ändå, klockan var liksom halv fyra när jag vaknade. 15:30. Inte ens ett skämt! Men skönt var det! Var ganska segstartad men sen hade vi lite kalas hemma eftersom att SofiaFia fyllde 3, woho! Grattis på födelsedagen världens bästa katt! :) <3
Vi sjäng, dansade, busade och åt tårta. Eller ja, tonfisk. Men som en tårta, hon är ju faktiskt en katt liksom. ”När katten själv får välja” hemma hos oss så blir det tonfisk, ingen jävla whiskas.

18582510_10155423464800921_6239628007723612732_n

Hoppas ni hade en lika lugn och mysig söndag som mig :)

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>