Ange titel här

Hej!
Tänkte berätta med bilder vad jag haft för mig,

IMG_1014
J
ag har äntligen invigt min fina hatt från OddMolly som jag köpte för ett tag sen och OJ vad långt över förväntan nice det var med hatt! 5 av 5!

 

IMG_1050

Vi var hos A’s mamma och hennes kille Peter och käkade middag. Där de bor så finns det en takterrass som är sjukt nice. 

IMG_1070
H
ar såklart varit en hel del med dehär gangstrarna! 

 

 

IMG_1072Jag red ut i skogen och travade på Nirvana! Så jäkla duktig och cool häst!

IMG_1076
N
u ville inte bilden rotera som jag ville, men här har vi lagt makadam (?) och gjort fint, nu vet ni ju såklart inte hur det såg ut innan och jag hade så bråttom att komma igång att jag inte ens tänkte tanken på att ta en före-bild. Men nu står hängmattan där och JÖSSES vad jag älskar min hängmatta.

IMG_1088
H
arry Potter + hängmatta = holymacaroni. 

IMG_1031
V
ARFÖR VILL INTE BILDERNA ROTERA!?!?!?! Blirgalenmenhoppasattnifattarändå. 
Provade att gå ner i dammen med Nirvana men eftersom att han blivit helt förskräckt varje gång jag har sköljt benen på honom och en gång kissade han i gången och blev panikrädd för kisspölen sen (sån jävla dramaqueen imellanåt, men vi jobbar på det) så var förhoppningarna inte höga. Oooooooooooch, HAN ÄLSKADE DET! Så mycket att han plaskade ner hela mig och gick ut så långt att han doppade magen. Jag var så himla imponerad! Som jag blir typ varje gång jag jobbar med honom. Det är en fantastisk häst och den som köper honom kommer vara en lycklig människa :)

I veckan lunchade jag med min bästis också, har tyvärr ingen bild från det men tycker att det var värt att nämnas ändå. Vi åt lunch, pratade genom livet och det senaste, gick en runda i en bokhandel, åt efterrätt på McDonalds och sen körde vi på lite upptäcksfärd. Hon är bra fin min bästis <3
Det var det! 
Nu är det lördagkväll, jag ska jobba imorgon och har jobbat idag. Sen åkte jag hem till min mamma och blev kvar där ett tag, det bjöds ju både på fika och middag ;b Hjälpte henne att olja trädäcket också faktiskt så det var inte helt oförtjänt 😉
Hoppas ni har en fin kväll!

S. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>