Hur mås det egentligen?

Överlag mår jag bättre och jag känner att jag har läget under hyfsad kontroll. Jag är fortfarande lite begränsad energimässigt men det hade jag ju räknat med att det skulle hålla i sig ett bra tag.

Ibland, som nu tillexempelt, så mår jag inte så bra.
Jag är trött, huvudet fungerar inte, jag är känslig, får huvudvärk och ångestkänningarna kommer smygandes. Jag blir ledsen och arg för att jag mår dåligt, för att jag är så trött på att vara trött.
Jag försöker i största möjliga mån lyssna på kroppen hela tiden och stanna upp för paus när den ber om det, men sen jag började jobba så kan det ju såklart hända att jag jobbar och inte har möjlighet precis då, då får det bli när möjlighet finns vilket funkar bra för det mesta. Men dagar som idag är kroppen såklart extra känslig mot att inte få vila direkt på beställning. Det blir en konflikt i kroppen liksom.

Något som är skrämmande är att jag har börjat tvivla på mig själv i situationer som jag tidigare kunnat utantill, framförallt på jobbet har jag märkt detta. Det kan vara uppgifter som ska göras som jag har gjort hundra gånger innan men min första tanke är ”hjälp, jag tror inte att jag vet hur man gör” eller ”hur kan de lägga det ansvaret på mig, hur kan de lita på mig med detta?”. Och det är ju bara sjukt. För varje gång har jag gett det nån minut eller bara kört på och det har löst sig så jag hoppas att jag slutar med det snart, att tvivla så förbaskat på mig själv hela tiden.

Sen har vissa saker mer eller mindre försvunnit ur minnet, men får jag bara svaret så kommer jag ju på det snabbt igen och minns precis hur man gör. Det är som att allt har lagts i ett stort arkiv och vill jag ha fram något så får jag gå fram till receptionen och be om det.

Eftersom att jag har börjat jobba så har jag svårt att erkänna när jag mår dåligt, jag är säker på att de skulle förstå om jag skulle säga att jag mår skit men det verkar som att jag inte tillåter mig själv att må dåligt när andra ser. ”För jag är ju frisk nu.” 

18839185_10155452823495921_6379800239572720581_n
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, gosa med Smilla & SofiaFia och kolla på nya säsongen av Bloodline på Netflix. Kanske äta lite glass med. ”Salted Caramel” från HägenDaaz smakar typ knäck & kolasås – MUMS!

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>