min fredag so far

Godafton som man säger när man hälsar på fint folk, och det skulle jag nog vilja kalla er :)

Idag är det fredag minsann! Jag jobbade inatt och gick hem på frivecka imorse så jag är superledig :) Inledde såklart friveckan med den traditionella frivecksölen i hängmattan imorse innan jag gick och la mig, just den ölen är lite godare än alla andra! Tanken på att man ska gå och lägga sig medan alla andra kör till jobbet ger den dendär extra kryddan 😉

När jag vaknade sen så körde jag till stallet, förut så gick jag alltid upp tidigt (typ 10) efter sista natten för att vända tillbaks dygnet direkt men kroppen funkar inte tillräckligt bra för det ännu och dessutom så har jag inte lika svårt att somna på kvällen nu, oavsett hur länge jag sovit, typ. Jag gick väl upp vid halv två, två ungefär idag.

Åkte till stallet för att rida på Nirvana, hade en tid att passa sen så hann bara med en häst idag och eftersom att han vilade igår så fick det bli han. Det gick jättebra, vi travade på volten och gjorde start och stopp – han är stenlugn! Sen bytte vi varv och av någon anledning var det krångligt att trava i en fin cirkel helt plötsligt men det gör ju inte så mycket, huvudsaken är att han går framåt. Sen kom vi lite nära häcken och en gren som stack ut och det blev lite läskigt när vi travade in i den så då tog han ett rejält skutt upp och åt sidan och jag landade inte i sadeln utan på marken. Skönt att veta att avramlingstekniken sitter, allt går i slowmotion och jag hinner tänka och landa snyggt – tadaaa! Haha typ som på cirkus. Landade såklart inte på fötterna men jag lyckades landa på ett sätt som inte gjorde ont, nu känner jag att det ömmar lite men det är ju inte särskilt konstigt, trillade ju trots allt en bit, bara hästen är 167cm hög sen upp i luften innan jag vände neråt. Sen är paddocken ganska tacksam att trilla av i ändå, den är jämn och inte stenhård. Kunde ju varit värre såklart! Jag brukar säga till pappa att vi inte ska rida så nära staketet när vi ska testa nya saker för om  jag ska trilla av så vill jag inte landa på det ;b Poängen är iallafall att jag trillade av första gången på länge utan att skada mig, tummen upp!

Nu ska jag städa lite sen kommer min kille äntligen hem efter att ha varit i Spanien sen i måndags, har faktiskt saknat honom massor så det ska bli mysigt att få gå och lägga sig tillsammans idag <3

Hoppas ni haft och får en fortsatt fin fredag! :) 

I brist på annat bjussar jag på denna gamla godingen från Sydafrika 2014 (tror jag?) Martin, Ola, Hyppe & jag :)

P1011532
S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>