Upzone!

Halloj hallon! 

Igår var jag och några kollegor på Upzone i Ängelholm och vi hade en superskojig eftermiddag! Jag var där en gång förra sommaren och upptäckte igår att jag var betydligt bättre tränad förra året ;b Men, jag klarade mig igenom alla banorna utan att fastna eller trilla så jag är nöjd! Träningsvärken idag är sådär skön, mest i ryggen, trissorna och ”vingarna”. När man klättrar omkring så har man ju sele på sig hela tiden som man själv får fästa fast i vajrar längs hela banan och med sig på sin sele har man även en linbanerulle som man sätter på vajrarna när det kommer en linbana uppe i banan. Det finns flera olika banor med olika höjd och svårighetsgrad, den högsta är 15 meter upp i luften! När vi var där igår så blåste det ganska mycket vilket såklart gjorde att det svajade ordentligt uppe bland träden! Men, lite extra utmaning var bara kul! De hade ändrat om lite och hade nya grejer sen jag var där förra året så det var ju kul!

Stackars Tina fastnade mitt ute på en linbana för hon glömde sätta upp sitt linbanehjul på vajern så hon åkte på sina krokar. Det lät asmycket och hennes min när hon insåg att hon glömt hjulet var oslagbart bra! Hahahaha jag var på ett hinder precis bredvid så jag såg och hörde henne när det hände, alltså jag fick hålla i mig så att jag inte trillade ner av skratt! Hahahahahahaha, stackarn. En kille som jobbade där var iallafall gullig och kom och räddade henne :)

18813734_10155459368205921_6187219448106101765_n

Idag skulle jag rida tänkte jag, imorse hade pappa varit och besiktigat Nirvana så när jag kom ut i hagen så kom han fram och hälsade som vanligt men när jag tog fram grimman så sa han ”Näminsjäl, jag är klar för idag!” och vände och gick, haha. Så jag tänkte att han kunde ju faktiskt få vila då, han hade skött sig exemplariskt med pappa så det kunde han väl få välja :) Då är det tur att man har en häst till! Hade ju ändå tänkt ta in Olivia också så det gjorde jag, idag var det dags att börja ta sig upp! Det gick bättre än förväntat faktiskt, hon stod inte jättestilla i början men hon flög inte iväg och ingen dog så jag är nöjd! Efter att jag hoppat upp och hängt några gånger så stod hon stilla och då slutade vi, gick en sväng och pratade genom vad som hade hänt och sen gick vi in. Där är mycket vilja i henne men jag tycker att vi lärt känna varann så pass bra nu att vi kan kommunicera fint och respektera varandra. Hon är verkligen en fin tjej!

Ha en fin natt! 

S. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>