Midsommar mm

Hej kompisar!
Glad midsommar och så :)
Hur var er midsommar? Min var trevlig! Och nykter! Nej, jag är inte preggo. Skulle jobba natt så fick hålla mig till hallonsaft minsann. Men jag hade såklart lika kul ändå :)
Vi var hos min bror och hans familj ute på landet och det var precis som en midsommar ska va – det regnade och vi lekte roliga lekar. Tyvärr blev det ingen midsommarstång pga vädret men äsch, vad gör det egentligen?
När jag kom till jobbet sen så firade vi midsommar med jordgubbar och glass i stora lass 😀

Jag har börjat cykla till jobbet, det är ju trots allt bara en mil (enkel resa) och tar en halvtimme så det är inte världens projekt men det är skönt! Det känns gött faktiskt och ett bra sätt att vardagsmotionera :) I samband med detta har jag gett ljudböcker en ny chans, provade för längesedan och tyckte att det gick sååååååå långsamt! Men då var det på skiva och man kunde inte välja hastighet, nu kan man ju välja upp till dubbla uppläsningshastigheten och det passar mig betydligt bättre :) Jag tyckte att det blev lite enformigt och ointressant att lyssna på musik varje gång jag skulle cykla så då kom idén om ljudböcker och jag gillart! Änsålänge har jag lyssnat på första Harry Potter (nej, man kan inte läsa de böckerna för många gånger) och ”Omgiven av idioter” , är inte helt klar med den sistnämnda ännu men den är väldigt bra!

Läste förresten häromdagen att det ska anordnas SM I mugglar-quidditch! Alltså HUR KUL? Det är alltså folk som springer runt på kvastar och spelar och iställer för the golden snitch har man en människa helt klädd I gult som en från varje lag ska försöka fånga.

 

S.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>