Underbara natur!

Det händer ganska ofta att jag tar bilder på vår vackra natur för väldigt ofta är den magiskt vacker. Ibland tar jag väldigt många bilder men raderar dem igen för att ”jag ändå inte kommer lägga upp dom nånstans för att det känns tjatigt att lägga upp en massa naturbilder och babbla om hur magisk och fin vår natur kan vara”. Hur sjukt är inte det egentligen? Hur hjärntvättat har man blivit av dagens extrema användande av sociala medier? Nej, det duger inte! Så jag tänkte att jag kunde dela med mig av några sådana bilder här och tänkte fortsätta fota vår fina natur och lägga upp det här i bloggen.

Här kommer ett litet urval från den senaste tiden, äldsta bilden är nog två månader gammal.

sara2

 

Såhär såg det tillexempelt ut när jag cyklade hem från jobbet igår.

 

 

sara3

Galet hur grön en åker kan vara? Och ett alldeles ljuvligt ljusgenomsläpp av molnen!

 

sara4

 

sara5

Ser ni valen?

 

 

sara6

Är det inte otroligt hur något kan vara såhär runt helt av sig självt?

 

sara7

Hästar i en fin gräshage, blir det mycket bättre?

 

 

sara8

 

THE place to be <3

 

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>