Torsdag

Hello! Heeeelloooo frooom the oooother siiiiiiiiiiideeeeee!
Typ.
Eller kanske Hello, is it me you´re looking for?
Eller: Hej! Kul att ni tittar in!

Idag har det varit torsdag hela dagen minsann.
Jobbade natt så jag börrjade min torsdag/avslutade min onsdag med en cykeltur för att ta mig hem från jobbet och det var kallt ute! 8,5grader ute bara? BRRRRRR. Det var väldigt skönt att ta en varm dusch och sen lägga sig i sängen när jag kom hem.

19657471_10155590426760921_6395329910029856588_n
Hej
och hå vad det går!

Sen sov jag till kl 13 ungefär, åt lite frukost och grejade lite med allt möjligt konstigt mankan komma på att göra istället för att typ tvätta eller tömma diskmaskinen. Nån timme senare köre jag & Smilla till stallet och eftersom att det var varmt och skönt ute så började Smilla såklart med ett bad i dammen när vi kom fram, hon är så söt för hon hoppar ut ur bilen sen står hon och kollar på mig och ber om lov för att springa och kasta sig i dammen.
Hästarna skötte sig exemplariskt idag! Som sagt så går det inte så fort fram med Olivia eftersom att vi måste ta det ett puttelitet steg i taget men sålänge det går framåt så är jag mer än nöjd.
Idag var det dags att rida ut i skogen på Nirvana, miljöbyte är bra både för att han inte ska tröttna på paddocken och för att det är bra träning för honom att gå i olika miljöer. Idag red vi en runda som innebär en liten sträcka ute på den stora vägen, det hann komma tre bilar på den korta tiden vi befann oss på vägen – en som inte alls saktade ner (IDIOT) och två som passerade i låg fart (tack!) och såklart var det inga bekymmer alls. Han är verkligen cool. Även om han reagerar på att det händer något så hoppar han inte iväg liksom, han noterar händelsen och går vidare. Väl inne på grusvägen igen så travade vi och red själva utan att pappa gick brevid. Han gick tillochmed en bra bit bakom för att Nirvana inte ska gå och bara följa efter och istället gå fram på eget bevåg. Det blir ju ändå någon slags trygghet för honom när pappa går brevid eller före, då är det ju likosm bara att haka på. Så det var verkligen nyttigt för honom och han var jätteduktig!

När jag var klar med mina hästar var det dags för en tur med ponnypatrullen!
Stina & Hugo på vars en ponny, Julle och Elin gick brevid och jag & Smilla hängde mest med.

19702430_10155590426755921_5706598108206829100_n

Det var min torsdag! Hann åka hem och duscha & äta innan det var dags att köra till jobbet. Var helt färdig i kroppen så det fick bli bilen till jobbet ikväll.

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>