Gym & kyckling

Vad tror ni att jag gjorde denna fredag då? I samma stund som jag med ironisk ton skrev att jag kanske plötsligt skulle stå på gymmet så blev jag sugen på att åka dit. Så garderoben blev såklart inte städad utan jag körde och handlade och sen vidare till gymmet. Tyvärr går röran ingenstans så jag får väl trolla fram golvet imorgon istället.

IMG_1621

Var som väntat inte så stark idag men det var skönt att skaka liv i musklerna lite!

När jag kom hem blev det kyckling i pestoröra, sallad & ett glas rött vin – vilken fin fredag det blev!

S.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>