Helg!

IMG_1623 IMG_1626 IMG_1628 IMG_1631 IMG_1638 IMG_1639 IMG_1644

 

I lördags var det kalas för min brorson som fyller 11år och efter kalaset fick vi min lillasyster Malin & hennes kille Johan med oss hem. Vi grillade och spelade en runda plump, trevligt!

 

Idag, söndag, åkte vi och hälsade på Smillas systerbarn! Min bror Daniel som har Smillas mamma & två syskon till Smilla har nu valpar. Åtta stycken små gangstrar som är tokgulliga! Hade fullt upp att gosa så tog inte bilder på alla men här ser ni några, alltså HUR SÖTA?

Sen körde vi till Malin & Johan som bor i närheten av Daniel och hälsade på. Slutade med att vi stannade på middag och några rundor kubb :)

När vi kom hem sen kände jag mig lite rastlös så jag tog med cykeln ut på en liten 15-kilometerstur :) SKÖNT! Nu varvar jag ner med te & Mysteriet på Greveholm.

Sov gott :)

S.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Helg!

    • Hej Amanda!
      Mamman är korsning Vorsteh-Jämthund/Karelsk Björnhund och pappan är renrasig Karelsk Björnhund :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>