Måndag

Hej hopp galopp! 

Eller hej hopp trav iallafall! Idag red jag på Nirvana själv (utan att pappa håller i) massor, pappa gick med första varvet och höll sig såklart i närheten sen också men idag skrittade och travade vi runt i paddocken helt själva :) Duktig häst! Olivia var också väldigt duktig idag, som sagt är det babysteps hela vägen men det går framåt! Idag hängde jag och gick runt lite. Bra hästdag helt enkelt!

Innan jag körde till stallet så körde jag och hälsade på morfar, berättade om allt som händer och frågade hur han hade det :) Under tiden som jag satt där hittade jag både en fyrklöver och en hjärtformad sten <3 Tack för stödet morfar, jag saknar dig varje dag.

IMG_1648 IMG_1656

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>