Picknick

Yo!

Här kommer min dag i bilder, men först lite info så ni hänger med. Började dagen med att städa & tvätta för att ha gjort det inna jag tänkte gå ut och sola lite. När jag var klar så var det plötsligt mulet ute?! Sista gången jag prioriterade så dåligt. Det lättade efter ett tag och jag lyckades fånga en liten kvart sol innan jag körde till gymmet. Var inte många andra där idag, rättaresagt ingen annan.

Pappas tjej Mias dotter Wilma fyller 10år idag och det firade vi med att ha en överraskningspicknick vid Svenstorpsjön, alla vi andra hade åkt dit och dukat upp en massa mat och snacks sen när hon kom möttes hon av sång och en massa glada ansikten :) När vi hade ätit åkte vi hem till Sara & Johan som bor ett par kilometer därifrån för att fortsätta kalaset med tårta, detta pga vädret började se lite väl lurigt ut. Och tur var det! Precis när vi hade packat in allt i bilarna började det regna.

 

Nu är jag hemma och varvar ner med en kopp te framför Big Bang Theory.

Okej, här kommer bilderna!

IMG_1760IMG_1692 IMG_1703 IMG_1705 IMG_1731 IMG_1740 IMG_1759

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>