Guldstjärnor

hej hopp! 

Idag har jag jobbat till klockan 14 sen hem och byta om för att köra till hästarna och vilka duktiga hästar jag har då!

Oliva var överpigg idag men när hon hade sprungit av sig och fått använda huvudet lite så var hon plötsligt mycket mer hanterbar :b Hängde med ena foten i stigbygeln idag och hon var sååååå duktig! Jag vill också ge henne beröm för att hon står helt stilla när jag hoppar upp, det ska hon ha en guldstjärna för. Sen hängde jag på henne och hon lyssnade jättebra på mig när jag gjorde ”gå-framåt-ljud” och inte bara det att hon gick framåt – hon gick framåt avslappnat och lugnt! Min fina tjej! 😀

Nirvana  förtjänade också en hel del guldstjärnor idag! Jag red själv runt i paddocken idag i både skritt och trav och i båda varven <3 Han är intressant på det viset att han inte tar något för givet, han lyssnar hela tiden och inväntar nya kommandon. Här märks det att ”hundträningen” ger resultat!

När jag kom hem sen njöt jag av en lång varm dusch tillsammans med en välförtjänt dusch-öl. Nu ska jag laga mat!

IMG_1786

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>